GESCHIEDENIS

De oprichter - Van Laarhoven Sr. De start
De fundamenten van Van Laarhoven Sloopwerken werden gelegd in de zestiger jaren door de heer Van Laarhoven Sr. Met in de beginjaren als enige vervoermiddel paard en wagen en de handen als enig instrument, sloopte Van Laarhoven vooral woningen. Dit alles speelde zich af in Dongen en direct omgeving.
 
Een Dongens familiebedrijf

Na ongeveer 10 jaar werd het familiebedrijf versterkt en kreeg hij hulp van zijn enthousiaste zonen. Steeds meer opdrachtgevers vonden de weg naar Van Laarhoven. Hiermee groeide de vraag naar sloopactiviteiten met als gevolg dat ook de onderneming groeide.
De werkzaamheden bestonden in die tijd nog steeds uit het slopen van woningen. Van Laarhoven haakte echter ook in op nieuwe kansen. Zo werd het nog bruikbare hout dat uit de sloopwerken voortkwam benut voor hergebruik en verkoop.
Dit leidde 5 jaar later tot investeringen in een compleet eigen wagen- en machinepark.

 
Overname

In 1990 draagt Van Laarhoven Sr. De scepter over aan zijn zonen. Het bedrijft telt dan 10 personeelsleden. Passend bij deze tijd wordt  puinrcycling en het hergebruik van diverse materialen steeds belangrijker. De gebroeders van Laarhoven pakken nieuwe activiteiten dan ook met beide handen aan.

Toren die omgetrokken wordt
     
ASD - Asbest Sanering Dongen

Vanaf mei 1997 gaat Van Laarhoven zich meer en meer specialiseren in asbestsanering. Dit omdat er veel vraag naar is en omdat men een steeds completer pakket aan wil bieden. Dit leidt tot de oprichting van het nieuwe bedrijf Asbest Sanering Dongen of ASD.
Van Laarhoven en ASD werken regelmatig voor dezelfde opdrachtgever, maar functioneren beiden ook geheel zelfstandig.

 
Wat begon als een eenmanszaak met het slopen van woningen is uitgegroeid tot een zeer groot Brabantse sloop- en recyclebedrijf.