SLOOPWERKEN

Sloop van De Volckaert in Dongen Sloopwerk in alle maten
Vandaag de dag is sloopwerk nog altijd de hoofdactiviteit. Werk dat bestaat uit het slopen van gebouwen in alle soorten en maten, kleine en grote projecten. Dit kan enkele dagen, maar ook enkele maanden in beslag nemen. Het werkgebied van Van Laarhoven behelst heel Noord-Brabant en Zuid-Holland.
 
De vaste opdrachtgevers van Van Laarhoven Sloopwerken BV zijn diverse aannemers en de overheid waarvan de belangrijkste Rijkswaterstaat en verschillende gemeentelijke instanties zijn.
   

Renovatie

Renovatiesloop Huize Goirke in Tilburg

Ook voor renovatie kunt u bij Van Laarhoven terecht. Bij renovatiesloop gaat het om gebouwen die volledig herbouwd worden en weer een nieuw aanzicht of een nieuwe bestemming krijgen. Dit komt voor in diverse vormen. Van het alleen verwijderen van kozijnen tot het slopen tot op het geraamte.
Hierbij kunt u denken aan alle werkzaamheden die hierbij komen kijken, zoals boor-, hak- en eventueel zaagwerk. Daarbij wordt gebruik gemaakt van kleine machines en diverse (hand)gereedschappen.

Tal van renovatieprojecten zijn door medewerking van Van Laarhoven gerealiseerd. Huize Goirke in Tilburg is een mooi voorbeeld van zo’n renovatiesloop. Foto’s hiervan kunt u zien in ons fotoalbum.
 
Het hout wordt uit het puin geraapt

Brandschade

Uitbreiding van het al zeer uitgebreide aanbod werd een feit toen Van Laarhoven besloot zich tevens te specialiseren in brandschades. Flexibiliteit, maar ook snelheid is hiervoor geboden.
Met deze uitbreiding van werkzaamheden kunnen de diverse opdrachtgevers van een compleet aanbod genieten.

 
Om de werkzaamheden volgens de regels te kunnen verrichten heeft Van Laarhoven Sloopwerken de benodigde certificaten behaald.